Kerst Bongani in onze armen
Door: kerstbongani
Blijf op de hoogte en volg Dirk
31 Maart 2010 | Zuid-Afrika, Pretoria
Het is zo'n heerlijk ventje! Als het goed is hebben jullie net een aantal foto's kunnen zíen. Helaas werkt nog steeds de website niet, we zijn er mee bezig maar tot dusver zonder succes. Zoals we al omschreven doet hij het zo fijn.
Hij lacht, zit lieve geluidjes te maken, heeft al 2 flessen melk op, is heerlijk op schoot in slaap gevallen. Hij ruikt heerlijk, heeft heel zacht haar, heeft prachtige bruine oogjes, is gewoon de allerliefste baby van de hele wereld!! Heel tevreden, nog helemaal niet huilerig. Speelt met van alles, kwijlt heel veel, volgens zijn verzorgster omdat er tandjes aankomen. We hebben vanmorgen een tas met kleertjes gekregen die hij meteen na de geboorte van zijn moeder heeft gekregen. Ze hebben hem deze kleren nooit aangedaan omdat ze het als souvenir voor ons wilden bewaren. (allemaal baby kleertjes) ook kregen we een cd met een aantal foto's van de afgelopen maanden en vlak na de geboorte, wat was ie nog klein. Ook een kerstknuffel van Abba. Ze draaiden in het opvangtehuis baby muziek van Mozart. Het was een heel bijzondere morgen. We konden om 10.20 uur hem al ophalen ipv 11.00 uur. Tja daar loop je dan.....op naar ons kind. Helemaal niet op van de zenuwen, nee gewoon erg benieuwd en blij!!! Ze hebben alles voor ons op de camera gezet.
Straks gaat hij in bad en gaan we daarna een hapje eten verderop. Het is lekker koel want er is vanmorgen veel regen gevallen.
Morgen naar de rechtbank en hebben we een gesprek met de maatschappelijk werker.
ook bezoeken we een project van Abba.
Liefs een trotse heit en mem en Kerst.
ook bezoeken we een project van Abba.
Liefs een trotse heit en mem en Kerst.
31 Maart 2010 - 18:46
Tsjerk En Elise:
He heit en mem!!!
Wat ontzettend leuk om weer van jullie te horen! We checken zo'n beetje elk half uur of de storing (?) opgelost is en of er nieuws te lezen valt, hoezo verslaafd?!? Hahaha!!
Wat goed om te horen dat Kerst het zo goed doet zeg! Hopelijk hebben jullie aan spuugdoekjes geen gebrek, anders shoppen in Hatfield, dat schijnt het einde te zijn weet ik uit betrouwbare bronnen ;-) Helaas heb ik nog geen foto's kunnen ontdekken, maar dat komt vast goed. Hou je maar niet teveel met de website bezig, er zijn belangrijker dingen: Kerst, Kerst, Kerst en niet te vergeten... Kerst!!!
Geniet lekker van elkaar en van Zuid-Afrika!
'n dikke tut uit druilerig Sneek -
31 Maart 2010 - 18:48
Gerben & Jolanda:
Hay heit & mem!
Kerst: gefeliciteerd met zulke lieve ouders! Hoteldebotel verliefd op jou, dat lezen we tussen/onder&boven alle regels door haha. De foto van Kerst&Heit hangt bij de kassa, dus Bolsward is al aan het genieten van dit prachtige mannetje! Lekker badderen, lekker eten! Tot gauw, groetjes! -
31 Maart 2010 - 19:01
Els & Rob:
Hoi heit, mem en Kerst
Wij kijken elke dag op de computer of er weer een bericht van jullie op staat. Heerlijk om te lezen over jullie ervaringen en belevenissen. Kerst jouw foto staat op onze digitale fotolijst en iedereen vertellen wij van jou en laten wij jouw foto zien en ze reageren allemaal hetzelfde; wat een mooi kereltje!! Heel veel plezier en tot gauw.
Dikke kus cvan Els, Rob, Eva & Sara
31 Maart 2010 - 19:33
Nelleke:
Hallo Dirk en Tineke.
Ook ik hoorde van Judith dat ik via deze site een beetje op de hoogte kon blijven. Ik heb inmiddels alle verslagen en berichtjes gelezen.... en daar word je helemaal warm van!
Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat!
Leg jullie mooie zoon maar vast uit wat "dikke tût" betekent.... dan weet hij tenminste wat hem in Bolsward te wachten staat. Hij krijgt er vast heeeeeel veel!
Nog lekker genieten!!!
Liefs van de Beppe van Jelmer, Narena en Twan. -
31 Maart 2010 - 20:59
Maria En Oene:
HEHEHE, EINDELIJK!!
Foto's van jullie lieve Kerst!! Om op te eten, wat een schatje!!
En wat een prachtige foto van Dirk en zoon. Bolsward leeft in een roes en is helemaal in de ban van Kerst!!
Superleuk om zo op de hoogte te blijven van jullie leven in Zuid-Afrika.
Liefs van Maria. -
01 April 2010 - 06:58
Marjolein En Jack:
Lieve Dirk en Tineke,
Gefeliciteerd met jullie zoon!! Julllie zijn heit en mem!
Net als alle anderen die jullie mailen, checken wij steeds weer onze mail of er al een bericht is van ons buurjongetje. Heel fijn om te lezen dat alles zo goed gaat.
Alle goeds toegewenst, lieve heit en mem van Kerst,
groetjes van Jack, Marjolein, Frouke en Ellen -
01 April 2010 - 12:18
Cecilia:
Wat een mooi wonder voor jullie!! Ik geniet mee met wat je vertelt en zie het voor me.
Liefs van Cecilia -
01 April 2010 - 12:40
Jetze En Anyke:
Tineke en Dirk,
wat prachtig dat jullie je zoon op mogen halen! Prachtig nieuws zeg! En wat een megapop, een pracht van een jongen!
Trotse heit en mem!
Heel veel geluk met hem toegewenst! Fantastisch!
Jetze en Anyke Lont - de Vries